Top 5 aplicatii pentru cititori

Nu exista un numar mare de aplicatii care pot satisface nevoile unui cititor pasionat, iar din cele existente sunt si mai putine cele care sunt de mentionat. Daca iti place sa iti faci ordine atat in carti cat si in ganduri, poate aceasta lista iti va fi de ajutor.

1.GOODREADS

Cea mai populara aplicatie din lista, cu peste 10 milioane de descarcari pe Play Store, Goodreads este o comunitate extraordinara, vasta, unde poti vedea ce citesc prietenii tai si nu numai. Aici poti urmari scriitori contemporani notabili (ca Gaiman si Backman) pentru a vedea ce lansari de carte planuiesc sau chiar ce se afla pe lista lor TBR. De asemenea primesti recomandari in functie de listele tale. Pe lista de minusuri as pune design-ul specific anilor 2000 si faptul ca este mult mai limitata decat site-ul. Nu poti adauga citate, de fapt, sectiunea de comunitate lipseste aproape complet.

2. BOOKLY

Dezvoltata de un startup romanesc, Bookly este o aplicatie care, pe langa adaugarea cartilor din raftul tau, iti ofera statistici legate de timpul petrecut citind. As compara=o cu aplicatie de fitness… pentru creier. Poti adauga ganduri si citate, iti poti seta tinte pe care vrei sa le atingi, iar la sfarsit poti genera un grafic pe care sa il impartasesti cu prietenii, pentru a transforma totul intr-o competitie. Au si sunete de fundal (de ploaie, de cafenea, de padure troplicala) care sa te ajute sa te concentrezi. Singurul minus pe care l-am gasit este faptul ca doar o parte din tot ce poate face Bookly este gratuit, pentru a beneficia de toate functiile sale, trebuie sa platesti pentru varianta PRO. Varianta PRO care insa, merita.

3.LITSY

Utilizatorii de Android au fost nevoiti sa astepte ceva timp pentru aplicatia asta, care este visul oricarui bookstagramer. Cu o interfata asemanatoare cu cea a Instagram-ului, este aplicatia perfecta pentru a impartasi poze impreuna cu citatele tale preferat si recenzii ale cartilor pe care le citesti.

4.BOOKSHELF: YOUR VIRTUAL LIBRARY

Rapoarte si statistici care pot parea coplesitoare la inceput. Cu toate astea, nu iti ia mult sa iti dai seama cat de usor este Bookshelf de folosit. Iti poti crea cate rafturi doresti si ai tag-uri prin care iti poti categorisi cartile pemntru a face cautarile mai usoare.

5.LIBIB

Libib, asa cum ii spune si numele este o librarie virtuala unde poti sa iti cataloghezi doar cartile, ci si muzica si filmele preferate. Desi este destul de limitata, isi face treaba si are si un feed unde poti posta citate, ganduri si recenzii.

Citeste mai mult

Cititoarea's bookshelf: currently-reading

Dracula
tagged: currently-reading

goodreads.com

2021 Reading Challenge

2021 Reading Challenge
Cititoarea has read 1 book toward their goal of 52 books.
hide

Aboneaza-te la newsletter!

"*" indicates required fields

Total
0
Share